Andra halvlek ställningen i matchen är 0 - 1.
    Jesus Munoz lämnar planen. I stället kommer Emerson Batalla (APE) in.
    74'
    Jair Andrés Castillo lämnar planen. I stället kommer Santiago Orozco (APE) in.
    72'
    0-1 Domaren pekar på straffpunkten. Jesús Figueroa (APE) förvaltar på bästa sätt och sätter straffen i mål.
    72'
    Den här säsongen har Bruno Romo blivit varnad 1 gånger med gula kort.
    72'
    Historiken visar att Bruno Romo blivit varnad 1 gånger totalt med gula kort.
    72'
    Domaren ger Bruno Romo (CAL) gult kort.
    65'
    Matías Muñoz lämnar planen. I stället kommer Gabriel Hauche (CAL) in.
    62'
    Marlon Torres ersätts av Mayer Andrés Gil (APE).
    62'
    Rubén Darío Manjarrés ersätts av Royscer Rafael Colpa (APE).
    56'
    Esteban Matus ersätts av Diego Ulloa (CAL).
    56'
    Raimundo Rebolledo lämnar planen. I stället kommer Darko Fiamengo (CAL) in.
    Andra halvlek är igång.
    Domaren blåser av första halvlek.
    Bollinnehav: Unión La Calera: 50%, Alianza Petrolera: 50%.
    0 - 0 är ställningen i matchen vid Halvtid.
    Båda lagen spelar hårt och matchen är hack i häl.
    45'
    Pedro Franco Ulloa har blivit varnad 3 gånger med gula kort den här säsongen.
    45'
    2 gula kort har blivit utdelade till Pedro Franco Ulloa i de senaste 5 matcherna.
    45'
    Historiken visar att Pedro Franco Ulloa blivit varnad 73 gånger totalt med gula kort.
    45'
    Pedro Franco Ulloa fick ett gult kort i förra matchen också.
    45'
    Domaren varnar Pedro Franco Ulloa (APE) för denna förseelse.
    31'
    1 gula kort har blivit utdelade till Jair Andrés Castillo den här säsongen.
    31'
    Historiken visar att Jair Andrés Castillo blivit varnad 29 gånger totalt med gula kort.
    31'
    Domaren varnar Jair Andrés Castillo (APE) för denna förseelse.
    Tidigare 10 matcher visar att Unión La Calera gjorde fler mål i den Första halvlek.
    Dagens domare Aleman blåser igång matchen!
    Before the current match points of Unión La Calera are 4 and points of Alianza Petrolera are 2.
    Nuvarande position för Unión La Calera i ligatabellen är 3:e, och Alianza Petrolera position är 4:e.
    Man har tidigare spelat 1 matcher mot varandrar, Unión La Calera spelade bra och vann 1 matcher, förlorade 0 matcher och 0 matcher har slutat med ett oavgjort resultat.
    förra mötet mellan dessa lag så vann Unión La Calera med 1 mål.
    Senast då Alianza Petrolera mötte U. Católica de Quito slutade oavgjort, båda lagen lyckades göra 0 mål.
    Den senaste matchen släppte Unión La Calera in 1 mål mot Cruzeiro och förlorade matchen..
    Unión La Calera har spelat 5 matcher före denna, och vunnit 1 matcher, förlorat 3 matcher och det har slutat med kryss 1 gånger.
    Alianza Petrolera har spelat 5 matcher före denna, och vunnit 0 matcher, förlorat 3 matcher och det har slutat med kryss 2 gånger.
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    Det drar ihop sig till avspark på Sausalito .