Bollinnehav: Atlético Junior: 46%, Deportes Tolima: 54%.
    Skott på mål : Atlético Junior: 5, Deportes Tolima: 5.
    Skott utanför mål : Atlético Junior: 6, Deportes Tolima: 5.
    Hörnor : Atlético Junior: 3, Deportes Tolima: 7.
    Otillåtet spel : Atlético Junior: 13, Deportes Tolima: 12.
    Offsides : Atlético Junior: 0, Deportes Tolima: 1.
    Andra halvlek ställningen i matchen är 4 - 2.
    Juan David Ríos har blivit varnad 1 gånger med röda kort den här säsongen.
    90'+7
    Historiken visar att Juan David Ríos blivit varnad 1 gånger totalt med röda kort.
    90'+7
    Det blir en tidig dusch för Juan David Ríos (TOL). Domaren tar fram det röda kortet.
    90'+5
    Fredy Hinestroza har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    90'+5
    Fredy Hinestroza har blivit varnad 85 gånger med gula kort i hela karriären.
    90'+5
    Domaren ger Fredy Hinestroza (Jun) ett gult kort.
    90'+5
    Den här säsongen har Fredy Hinestroza blivit varnad 1 gånger med röda kort.
    90'+5
    Fredy Hinestroza har blivit varnad 3 gånger med röda kort i hela karriären.
    90'+5
    Fredy Hinestroza (Jun) har blivit utvisad! Domaren har visat upp det röda kortet.
    90'+2
    1 gula kort har blivit utdelade till Diego Mendoza den här säsongen.
    90'+2
    I hela sin karriär har Diego Mendoza fått gult kort 2 gånger.
    90'+2
    Diego Mendoza (Jun) varnas.
    86'
    Vladimir Hernández har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    86'
    Vladimir Hernández har blivit varnad 7 gånger med gula kort i hela karriären.
    86'
    Domaren ger Vladimir Hernández (Jun) ett gult kort.
    82'
    José Enamorado ersätts av Fredy Hinestroza (Jun).
    82'
    Walmer Pacheco lämnar planen. I stället kommer Nilson Castrillón (Jun) in.
    82'
    Steven Rodríguez (Jun) kommer in i stället för Carlos Bacca.
    77'
    Kevin Pérez ersätts av Lucas Gonzalez (TOL).
    77'
    Juan Camilo Chaverra (TOL) kommer in i stället för Christian Vargas.
    77'
    Juan Pablo Nieto lämnar planen. I stället kommer Cristian Trujillo (TOL) in.
    73'
    4-2 Mål! Deiber Caicedo (Jun) gör mål!
    71'
    Homer Martínez lämnar planen. I stället kommer Diego Mendoza (Jun) in.
    66'
    Luis González ersätts av Vladimir Hernández (Jun).
    65'
    Den här säsongen har Luis González blivit varnad 1 gånger med gula kort.
    65'
    Luis González har blivit varnad 1 gånger med gula kort i dem senaste 10 matcherna.
    65'
    Historiken visar att Luis González blivit varnad 26 gånger totalt med gula kort.
    65'
    Luis González (Jun) varnas.
    60'
    Diego Herazo lämnar planen. I stället kommer Brayan Gil Hurtado (TOL) in.
    47'
    Den här säsongen har Alex Castro blivit varnad 2 gånger med gula kort.
    47'
    Alex Castro har blivit varnad 5 gånger med gula kort i hela karriären.
    47'
    Domaren ger Alex Castro (TOL) gult kort.
    46'
    Alex Castro (TOL) kommer in i stället för Jeison Lucumí.
    Spelarna är tillbaka på planen och den andra halvleken blåses igång av domaren.
    Domare Wilmar Roldán startar andra halvlek.
    Domaren blåser av första halvlek.
    Bollinnehav: Atlético Junior: 48%, Deportes Tolima: 52%.
    Skott på mål : Atlético Junior: 3, Deportes Tolima: 3.
    Skott utanför mål : Atlético Junior: 2, Deportes Tolima: 4.
    Hörnor : Atlético Junior: 2, Deportes Tolima: 4.
    Otillåtet spel : Atlético Junior: 5, Deportes Tolima: 3.
    3 - 2 är ställningen i matchen vid Halvtid.
    Det kommer bli en tuff match framöver för Deportes Tolima, eftersom att de redan släppt in fler mål.
    Atlético Junior behöver ett starkt försvarsspel och en liknande prestation i resten av matchen för att vinna den.
    45'+4
    3-2 Bollen är i mål! Det är Diego Herazo (TOL) som gjort målet.
    36'
    Carlos Bacca fortsätter att prestera bra i den här matchen också efter att ha gjort 2 mål i den senaste matchen.
    36'
    Carlos Bacca har gjort 2:amål idag.
    36'
    3-1 Carlos Bacca (Jun) gör mål.
    31'
    Den här säsongen har Homer Martínez blivit varnad 1 gånger med gula kort.
    31'
    Homer Martínez har blivit varnad 1 gånger med gula kort i dem senaste 9 matcherna.
    31'
    Homer Martínez har blivit varnad 23 gånger med gula kort i hela karriären.
    31'
    Domaren ger Homer Martínez (Jun) ett gult kort.
    28'
    1 gula kort har blivit utdelade till Carlos Bacca den här säsongen.
    28'
    Carlos Bacca har blivit varnad 70 gånger med gula kort i hela karriären.
    28'
    Carlos Bacca (Jun) får gult kort.
    26'
    Carlos Bacca spelar en grym match efter att ha gjort 2 mål i den förra matchen.
    26'
    2-1 Bollen är i mål! Det är Carlos Bacca (Jun) som gjort målet.
    22'
    1-1 Mål! Kevin Pérez (TOL) gör mål!
    6'
    1-0 Gabriel Fuentes (Jun) hittar rätt bakom motståndarmålvakten.
    Senaste 10 matcherna för Deportes Tolima visar at de gjorde fler mål i Första halvlek.
    Spelarna och domare Wilmar Roldán är redo. Matchen är igång!
    Before the current match points of Atlético Junior are 10 and points of Deportes Tolima are 12.
    Atlético Junior är på position 2:a och Deportes Tolima är på position 1st i ligatabellen.
    Man har tidigare spelat 52 matcher mot varandrar, Atlético Junior spelade bra och vann 21 matcher, förlorade 15 matcher och 16 matcher har slutat med ett oavgjort resultat.
    förra mötet mellan dessa lag så vann Deportes Tolima med 3 mål.
    Den senaste matchen släppte Deportes Tolima in 1 mål mot Águilas Doradas och förlorade matchen..
    I den senaste matchen gjorde Atlético Junior2 mål och man då matchen mot Deportivo Cali
    Atlético Junior har spelat 10 matcher före denna, och vunnit 3 matcher, förlorat 5 matcher och det har slutat med kryss 2 gånger.
    De senaste 10 matcherna har Deportes Tolima vunnit 5 matcher, förlorat 2 matcher och 3 matcher har slutat oavgjort
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    Snart startar matchen på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez (Barranquilla).