Andra halvlek ställningen i matchen är 3 - 2.
    Domaren ger Eric Miller (POR) ett gult kort.
    90'+6
    Cristian Olivera ersätts av Luis Muller (LAF).
    90'+1
    Efter att ha gjort 2 mål i den förra matchen fortsätter Denis Bouanga att prestera bra.
    90'+1
    3-2 Mål! Denis Bouanga (LAF) gör mål!
    89'
    Den här säsongen har Kei Kamara blivit varnad 1 gånger med gula kort.
    89'
    Historiken visar att Kei Kamara blivit varnad 49 gånger totalt med gula kort.
    89'
    Domaren ger Kei Kamara (LAF) ett gult kort.
    83'
    Jonathan Javier Rodriguez Portillo lämnar planen. I stället kommer Zac McGraw (POR) in.
    83'
    Eryk Williamson lämnar planen. I stället kommer David Ayala (POR) in.
    79'
    Ilie Sánchez lämnar planen. I stället kommer Kei Kamara (LAF) in.
    79'
    Ryan Hollingshead lämnar planen. I stället kommer Omar Antonio Campos (LAF) in.
    77'
    Felipe Andrés Mora lämnar planen. I stället kommer Cristhian Paredes (POR) in.
    76'
    The referee shows Diego Ferney Chara (POR) the second yellow card.
    75'
    1 gula kort har blivit utdelade till Maxime Chanot den här säsongen.
    75'
    I de senaste 10 matcherna gavs 1 gula kort till Maxime Chanot.
    75'
    I hela sin karriär har Maxime Chanot fått gult kort 70 gånger.
    75'
    Maxime Chanot (LAF) får gult kort.
    73'
    Santiago Moreno spelar en grym match efter att ha gjort 1 mål i den förra matchen.
    73'
    2-2 Santiago Moreno (POR) sätter bollen i mål.
    72'
    3 gula kort har blivit utdelade till Diego Ferney Chara den här säsongen.
    72'
    I de senaste 10 matcherna gavs 3 gula kort till Diego Ferney Chara.
    72'
    I hela sin karriär har Diego Ferney Chara fått gult kort 168 gånger.
    72'
    Domaren ger Diego Ferney Chara (POR) ett gult kort.
    68'
    Eryk Williamson har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    68'
    I hela sin karriär har Eryk Williamson fått gult kort 21 gånger.
    68'
    Eryk Williamson (POR) får gult kort.
    65'
    2-1 Mål! Jonathan Javier Rodriguez Portillo (POR) gör mål!
    59'
    Antony Alves Santos ersätts av Dairon Asprilla (POR).
    55'
    2 gula kort har blivit utdelade till Jonathan Javier Rodriguez Portillo den här säsongen.
    55'
    1 gula kort har blivit utdelade till Jonathan Javier Rodriguez Portillo i de senaste 5 matcherna.
    55'
    I hela sin karriär har Jonathan Javier Rodriguez Portillo fått gult kort 2 gånger.
    55'
    Det är andra raka matchen som Jonathan Javier Rodriguez Portillo får ett gult kort.
    55'
    Jonathan Javier Rodriguez Portillo (POR) får gult kort.
    53'
    3 gula kort har blivit utdelade till Ilie Sánchez den här säsongen.
    53'
    Ilie Sánchez har blivit varnad 3 gånger med gula kort i dem senaste 10 matcherna.
    53'
    I hela sin karriär har Ilie Sánchez fått gult kort 59 gånger.
    53'
    Domaren ger Ilie Sánchez (LAF) gult kort.
    52'
    Claudio Nicolás Bravo har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    52'
    I de senaste 10 matcherna gavs 1 gula kort till Claudio Nicolás Bravo.
    52'
    Historiken visar att Claudio Nicolás Bravo blivit varnad 45 gånger totalt med gula kort.
    52'
    Domaren ger Claudio Nicolás Bravo (POR) ett gult kort.
    48'
    Mateusz Bogusz har blivit varnad 3 gånger med gula kort den här säsongen.
    48'
    I de senaste 10 matcherna gavs 3 gula kort till Mateusz Bogusz.
    48'
    Mateusz Bogusz har blivit varnad 9 gånger med gula kort i hela karriären.
    48'
    Domaren ger Mateusz Bogusz (LAF) ett gult kort.
    46'
    Eric Miller (POR) kommer in i stället för Juan David Mosquera.
    Andra halvlek är igång.
    Domare Ismail Elfath blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    Bollinnehav: Los Angeles FC: 58%, Portland Timbers: 42%.
    Skott på mål : Los Angeles FC: 4, Portland Timbers: 2.
    Skott utanför mål : Los Angeles FC: 4, Portland Timbers: 2.
    Hörnor : Los Angeles FC: 3, Portland Timbers: 0.
    Otillåtet spel : Los Angeles FC: 7, Portland Timbers: 3.
    Offsides : Los Angeles FC: 2, Portland Timbers: 0.
    2 - 0 är ställningen i matchen vid Halvtid.
    Det kommer bli en tuff match framöver för Portland Timbers, eftersom att de redan släppt in fler mål.
    Intressant att se Los Angeles FC insats nu, när de redan har förstärkt sina vinstchanser.
    45'+5
    2-0 Timothy Tillman (LAF) gör mål.
    44'
    1-0 Självmål
    Spelarna och domare Ismail Elfath är redo. Matchen är igång!
    Before the current match points of Los Angeles FC are 12 and points of Portland Timbers are 10.
    Ligatabellen visar Los Angeles FC på position 16:e och Portland Timbers på position 22:e.
    Los Angeles FC har varit det bättre laget i de tidigare mötena med 19 där dom har vunnit 7 matcher, förlorat 6 och spelat 6 oavgjorda.
    Senast då Los Angeles FC mötte New York Red Bulls slutade oavgjort, båda lagen lyckades göra 2 mål.
    Senast då Portland Timbers mötte Columbus Crew slutade oavgjort, båda lagen lyckades göra 2 mål.
    Los Angeles FC har varit bättre på hemmaplan på sistone där man lyckats vunnit 6 utav deras senaste 10 matcher.
    De senaste 10 matcherna har Los Angeles FC vunnit 3 matcher, förlorat 3 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort
    De senaste 10 matcherna har Portland Timbers vunnit 2 matcher, förlorat 4 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort
    de senaste 3 matcherna mot Portland Timbers har slutat oavgjort.
    Laguppställningarna för båda lagen finns nu tillgängliga.