Domare NICOLÁS GALLO startar andra halvlek.
    Domare NICOLÁS GALLO blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    Domaren varnar Jonathan Galván (ARG) för denna förseelse.
    Domaren ger Francis Mac Allister (ARG) gult kort.
    1-0 Bollen är i mål! Det är Wilson Mena (EME) som gjort målet.
    Spelarna och domare NICOLÁS GALLO är redo. Matchen är igång!
    Det drar ihop sig till avspark på Metropolitano de Mérida.
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    De senaste 1 matcherna har Argentinos Juniors vunnit 1 matcher, förlorat 0 matcher och 0 matcher har slutat oavgjort
    Argentinos Juniors vann förra matchen mellan lagen med 2 mål.
    Estudiantes de Mérida har spelat 3 matcher före denna, och vunnit 0 matcher, förlorat 2 matcher och det har slutat med kryss 1 gånger.
    I den senaste matchen gjorde Argentinos Juniors2 mål och man då matchen mot Estudiantes de Mérida
    Estudiantes de Mérida släppte in 2 mål i sin förra match då man förlorade mot Argentinos Juniors.
    Man har tidigare spelat 1 matcher mot varandrar, Argentinos Juniors spelade bra och vann 1 matcher, förlorade 0 matcher och 0 matcher har slutat med ett oavgjort resultat.