Skott utanför mål : Uruguay-U20: 6, Italien-U20: 0.
    Hörnor : Uruguay-U20: 3, Italien-U20: 1.
    Otillåtet spel : Uruguay-U20: 5, Italien-U20: 10.
    Offsides : Uruguay-U20: 4, Italien-U20: 0.
    Båda lagen spelar hårt och matchen är hack i häl.
    33'
    Historiken visar att Gabriele Guarino blivit varnad 1 gånger totalt med gula kort.
    33'
    Gabriele Guarino (ITA-U20) varnas.
    Senaste 10 matcherna för Italien-U20 visar at de gjorde fler mål i Första halvlek.
    Spelarna och domare Nyberg Glenn är redo. Matchen är igång!
    Ligatabellen visar Uruguay-U20 på position 2:a och Italien-U20 på position 1st.
    Historiskt sett så kommer detta att bli en tuff match mellan dessa båda lag. Dom båda har vunnit 1 matcher av deras tidigare 2 möten.
    förra mötet mellan dessa lag så vann Italien-U20 med 4 mål.
    Uruguay-U20 gjorde 4 mål mot Frankrike-U20 då man förlorade sin senaste match..
    De senaste 1 matcherna har Uruguay-U20 vunnit 0 matcher, förlorat 1 matcher och 0 matcher har slutat oavgjort
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    Vi ser fram emot att matchen på Estadio Unico Diego Armando Maradona ska starta.