Maximiliano Urruti Mussa lämnar planen. I stället kommer Orji Okwonkwo (MON) in.
    Domare Alex Chilowicz blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    Domaren varnar Maximiliano Urruti Mussa (MON) för denna förseelse.
    Domaren ger Felipe Martins (DCU) ett gult kort.
    31'
    1-0 Mål! Saphir Sliti Taider (MON) gör mål!
    Matchen är igång.
    I de tidigare 20 mötena mellan dessa lag så har DC United varit det bättre laget och man har vunnit 7 matcher, förlorat 6 matcher och man har spelat oavgjort 7 gånger.
    DC United vann förra matchen mellan lagen med 3 mål.
    DC United spelade deras senast match mot New England Revolution, båda lagen gjorde 1 mål var och matchen slutade oavgjort.
    Montreal Impact gjorde 4 mål mot Toronto FC då man förlorade sin senaste match..
    Montreal Impact har vunnit 0 matcher, förlorat 2 matcher och 0 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 2 matcherna
    DC United har vunnit 0 matcher, förlorat 0 matcher och 2 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 2 matcherna
    Laguppställningarna för dagens match är nu släppta.
    Det är bara minuter kvar till avspark på ESPN Wide World of Sports Complex Field 17.