1-2 Mål! Det är Ethan Finlay (MIN) som har nätat.
    1-1 Ethan Finlay (MIN) hittar rätt bakom motståndarmålvakten.
    1-0 Kei Kamara (CRA) sätter bollen i mål.
    12'
    Luis Antonio Amarilla (MIN) får gult kort.
    Matchen är igång.
    Dagens domare Guido Gonzales blåser igång matchen!
    I de tidigare 6 mötena mellan dessa lag så har Colorado Rapids varit det bättre laget och man har vunnit 3 matcher, förlorat 2 matcher och man har spelat oavgjort 1 gånger.
    I föregående möte mellan dessa lag så gjorde Minnesota United 1 mål och vann matchen.
    Senast då Minnesota United mötte Real Salt Lake slutade oavgjort, båda lagen lyckades göra 0 mål.
    Colorado Rapids släppte in 3 mål i sin förra match då man förlorade mot Sporting Kansas City.
    Colorado Rapids har vunnit 0 matcher, förlorat 2 matcher och 0 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 2 matcherna
    De senaste 2 matcherna har Minnesota United vunnit 1 matcher, förlorat 0 matcher och 1 matcher har slutat oavgjort
    Laguppställningarna för dagens match är nu släppta.
    Vi ser fram emot att matchen på ESPN Wide World of Sports Complex ska starta.