Jason Pendant (NYR) varnas.
    57'
    2-0 Självmål
    Domare Marcos de Oliveira startar andra halvlek.
    Domare Marcos de Oliveira blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    43'
    1-0 Yuya Kubo (CIN) sätter bollen i mål.
    39'
    Domaren ger Mathieu Deplagne (CIN) gult kort.
    Dagens domare Marcos de Oliveira blåser igång matchen!
    I de tidigare 4 mötena mellan dessa lag så har New York Red Bulls varit det bättre laget och man har vunnit 4 matcher, förlorat 0 matcher och man har spelat oavgjort 0 gånger.
    New York Red Bulls vann förra matchen mellan lagen med 3 mål.
    New York Red Bulls gjorde 2 mål mot Columbus Crew då man förlorade sin senaste match..
    I den senaste matchen gjorde FC Cincinnati1 mål och man då matchen mot Atlanta United
    FC Cincinnati har vunnit 1 matcher, förlorat 1 matcher och 0 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 2 matcherna
    New York Red Bulls har spelat 2 matcher före denna, och vunnit 1 matcher, förlorat 1 matcher och det har slutat med kryss 0 gånger.
    Laguppställningarna för dagens match är nu släppta.
    Lagen gör sina sista förberedelser. Det är snart dags för avspark på ESPN Wide World of Sports Complex.