Benjamin Stanley Michel (ORL) kommer in i stället för Christopher Matthew Mueller.
    Jacori Hayes ersätts av Aaron Schoenfeld (MIN).
    59'
    Kevin Molino (MIN) kommer in i stället för Robin Lod.
    Spelarna är tillbaka på planen och den andra halvleken blåses igång av domaren.
    Domare Marcos de Oliveira blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    43'
    2-0 Bollen är i mål! Det är Luis Nani (ORL) som gjort målet.
    37'
    1-0 Mål! Luis Nani (ORL) gör mål!
    Matchen är igång.
    I de tidigare 3 mötena mellan dessa lag så har Minnesota United varit det bättre laget och man har vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och man har spelat oavgjort 1 gånger.
    Orlando City gjorde 6 mål senast mot Los Angeles FC då man lyckades vinna..
    I den senaste matchen gjorde Minnesota United4 mål och man då matchen mot SJ Earthquakes
    De senaste 2 matcherna har Orlando City vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och 0 matcher har slutat oavgjort
    De senaste 2 matcherna har Minnesota United vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och 0 matcher har slutat oavgjort
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    Det drar ihop sig till avspark på ESPN Wide World of Sports Complex.
    Man har tidigare spelat 3 matcher mot varandrar, Minnesota United spelade bra och vann 2 matcher, förlorade 0 matcher och 1 matcher har slutat med ett oavgjort resultat.
    Orlando City gjorde 6 mål i deras senaste match då man vann mot Los Angeles FC.
    Minnesota United gjorde 4 mål senast mot SJ Earthquakes då man lyckades vinna..
    Orlando City har spelat 2 matcher före denna, och vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och det har slutat med kryss 0 gånger.
    Minnesota United har spelat 2 matcher före denna, och vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och det har slutat med kryss 0 gånger.