Domaren ger Ayrton Costa (IND) ett gult kort.
    Nicolás Leguizamón lämnar planen. I stället kommer Maximiliano Luayza Koot (DEF) in.
    Andra halvlek är igång.
    Domare Hernán Mastrangelo startar andra halvlek.
    Spelarna är tillbaka på planen och den andra halvleken blåses igång av domaren.
    Domare Hernán Mastrangelo blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    24'
    Carlos Benavídez (IND) varnas.
    3'
    1-0 Mål! Alan Soñora (IND) gör mål!
    Dagens domare Hernán Mastrangelo blåser igång matchen!
    Matchen är igång.
    Independiente har varit det bättre laget i de tidigare mötena med 11 där dom har vunnit 5 matcher, förlorat 3 och spelat 3 oavgjorda.
    Den senaste matchen släppte Defensa y Justicia in 3 mål mot Central Córdoba SE och förlorade matchen..
    Independiente gjorde 2 mål senast mot Colón de Santa Fe då man lyckades vinna..
    De senaste 5 matcherna har Independiente vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och 3 matcher har slutat oavgjort
    Defensa y Justicia har vunnit 0 matcher, förlorat 3 matcher och 2 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 5 matcherna
    Laguppställningarna för dagens match är nu släppta.
    Lagen gör sina sista förberedelser. Det är snart dags för avspark på Libertadores de América.