• Mario Alberto Kempes
  • Matchhändelser
  • Tid   Kommentar
    Vilken övertygande vinst av Boca Juniors som presterade bra.
    Boca Juniors vann en till match i rad efter att de vunnit sin senaste match med Tigre.
    Det är slut. Tack för Er uppmärksamhet.
    Andra halvlek är slut.
    Bollinnehav: Boca Juniors: 53%, Tigre: 47%.
    Skott på mål : Boca Juniors: 5, Tigre: 2.
    Skott utanför mål : Boca Juniors: 10, Tigre: 6.
    Hörnor : Boca Juniors: 8, Tigre: 3.
    Otillåtet spel : Boca Juniors: 12, Tigre: 14.
    Offsides : Boca Juniors: 3, Tigre: 0.
    Matchställningen i Andra halvlek är 3 - 0.
    90'
    Den här säsongen har Lucas Blondel blivit varnad 2 gånger med gula kort.
    90'
    I hela sin karriär har Lucas Blondel fått gult kort 22 gånger.
    90'
    Lucas Blondel (TIG) varnas.
    88'
    Jorman Campuzano (BOC) kommer in i stället för Alan Gonzalo Varela.
    87'
    Guillermo Fernández lämnar planen. I stället kommer Cristian Nicolás Medina (BOC) in.
    87'
    Óscar David Romero ersätts av Aaron Molinas (BOC).
    86'
    3-0 Luis Ismael Vázquez (BOC) sätter bollen i mål.
    84'
    Facundo Colidio ersätts av Ijiel César Protti (TIG).
    84'
    Pablo Daniel Magnín (TIG) kommer in i stället för Mateo Retegui.
    77'
    Luis Ismael Vázquez (BOC) kommer in i stället för Darío Benedetto.
    77'
    Cristian Exequiel Zabala lämnar planen. I stället kommer Javier Agustín Obando (TIG) in.
    77'
    Blas Esteban Armoa (TIG) kommer in i stället för Alexis Castro.
    68'
    2-0 Frank Fabra (BOC) gör mål.
    60'
    Eduardo Salvio ersätts av Juan Edgardo Ramírez (BOC).
    48'
    Sebastián Prieto har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    48'
    Sebastián Prieto har blivit varnad 24 gånger med gula kort i hela karriären.
    48'
    Domaren ger Sebastián Nahuel Prieto (TIG) gult kort.
    Spelarna är tillbaka på planen och den andra halvleken blåses igång av domaren.
    Första halvlek är över! Spelarna lämnar planen för 15 minuters halvtidsvila.
    Bollinnehav: Boca Juniors: 58%, Tigre: 42%.
    Skott på mål : Boca Juniors: 2, Tigre: 0.
    Skott utanför mål : Boca Juniors: 3, Tigre: 4.
    Hörnor : Boca Juniors: 4, Tigre: 2.
    Otillåtet spel : Boca Juniors: 4, Tigre: 4.
    Halvtid ställningen i matchen är 1 - 0.
    45'+4
    1-0 Bollen är i mål! Det är Faustino Marcos Rojo (BOC) som gjort målet.
    34'
    Den här säsongen har Victor Cabrera blivit varnad 1 gånger med gula kort.
    34'
    I hela sin karriär har Victor Cabrera fått gult kort 36 gånger.
    34'
    Víctor Cabrera (TIG) får gult kort.
    23'
    2 gula kort har blivit utdelade till Oscar David Romero den här säsongen.
    23'
    Historiken visar att Oscar David Romero blivit varnad 27 gånger totalt med gula kort.
    23'
    Oscar David Romero fick ett gult kort i förra matchen också.
    23'
    Óscar David Romero (BOC) varnas.
    Tidigare 10 matcher visar att Boca Juniors gjorde fler mål i den Första halvlek.
    Matchen är igång.
    Nuvarande position för Boca Juniors i ligatabellen är 2:a, och Tigre position är 3:e.
    Boca Juniors har varit det bättre laget i de tidigare mötena med 23 där dom har vunnit 12 matcher, förlorat 7 och spelat 4 oavgjorda.
    Boca Juniors vann förra matchen mellan lagen med 2 mål.
    Boca Juniors gjorde 6 mål i deras senaste match då man vann mot Racing Club.
    I den senaste matchen gjorde Tigre4 mål och man då matchen mot Argentinos Juniors
    Boca Juniors har spelat 4 matcher före denna, och vunnit 3 matcher, förlorat 1 matcher och det har slutat med kryss 0 gånger.
    Tigre har vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och 0 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 2 matcherna
    Laguppställningarna för dagens match är nu släppta.
    Det är bara minuter kvar till avspark på Mario Alberto Kempes.