I dagens match gavs 6 gula kort ut till Estudiantes de La Plata spelare och 3 gula kort till Vélez Sarsfield spelare.
    Båda lagen spelade en bra match och det var en tuff match mellan båda lagen.
    Estudiantes de La Plata spelade bra mot Vélez Sarsfield och tar sin andra raka vinst.
    Det är slut. Tack för Er uppmärksamhet.
    Matchen har avgjorts på straffar. Segrarna firar medan förlorarna deppar.
    Matchen kommer att avgöras på straffar. Vilken av tränarna har förberett sina spelare bäst?
    Slutsignal! Förlängningen är över.
    1 - 1 är ställningen i matchen vid Over Time.
    103'
    Eric Meza har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    103'
    I hela sin karriär har Eric Meza fått gult kort 19 gånger.
    103'
    Eric Meza (ELP) får gult kort.
    99'
    Agustin Bouzat lämnar planen. I stället kommer Santiago Cáseres (VEL) in.
    Hur ska denna match sluta? Domaren blåser igång förlängningen.
    Andra halvlek är slut.
    Bollinnehav: Estudiantes de La Plata: 42%, Vélez Sarsfield: 58%.
    Skott på mål : Estudiantes de La Plata: 1, Vélez Sarsfield: 3.
    Skott utanför mål : Estudiantes de La Plata: 4, Vélez Sarsfield: 8.
    Hörnor : Estudiantes de La Plata: 6, Vélez Sarsfield: 3.
    Otillåtet spel : Estudiantes de La Plata: 17, Vélez Sarsfield: 11.
    Matchställningen i Andra halvlek är 1 - 1.
    90'+4
    Edwuin Cetré har blivit varnad 2 gånger med gula kort den här säsongen.
    90'+4
    Edwuin Cetré har blivit varnad 2 gånger med gula kort i hela karriären.
    90'+4
    Edwuin Cetré (ELP) varnas.
    88'
    Claudio Aquino ersätts av Lenny Lobato (VEL).
    88'
    Alvaro Montoro (VEL) kommer in i stället för Francisco Pizzini.
    87'
    Pablo Piatti (ELP) kommer in i stället för Enzo Pérez.
    78'
    Den här säsongen har Enzo Pérez blivit varnad 2 gånger med gula kort.
    78'
    Historiken visar att Enzo Pérez blivit varnad 184 gånger totalt med gula kort.
    78'
    Enzo Pérez (ELP) varnas.
    77'
    Javier Correa har blivit varnad 2 gånger med gula kort den här säsongen.
    77'
    Javier Correa har blivit varnad 50 gånger med gula kort i hela karriären.
    77'
    Domaren varnar Javier Correa (ELP) för denna förseelse.
    74'
    Tiago Palacios ersätts av Eric Meza (ELP).
    74'
    Javier Correa (ELP) kommer in i stället för Guido Carrillo.
    70'
    Gastón Benedetti har blivit varnad 1 gånger med röda kort den här säsongen.
    70'
    Gastón Benedetti har blivit varnad 2 gånger med röda kort i hela karriären.
    70'
    Gastón Benedetti (ELP) har blivit utvisad! Domaren har visat upp det röda kortet.
    67'
    Thiago Fernandez lämnar planen. I stället kommer Tomas Cavanagh (VEL) in.
    63'
    1-1 Mål! Alejo Sarco (VEL) gör mål!
    62'
    Thiago Vecino lämnar planen. I stället kommer Emanuel Mammana (VEL) in.
    62'
    Alejo Sarco (VEL) kommer in i stället för Elías José Gómez.
    59'
    1 röda kort har blivit utdelade till Damián Fernández den här säsongen.
    59'
    Historiken visar att Damián Fernández blivit varnad 1 gånger totalt med röda kort.
    59'
    Damián Fernández (VEL) har blivit utvisad! Domaren har visat upp det röda kortet.
    53'
    Den här säsongen har Santiago Ascacíbar blivit varnad 2 gånger med gula kort.
    53'
    Historiken visar att Santiago Ascacíbar blivit varnad 65 gånger totalt med gula kort.
    53'
    Det är andra raka matchen som Santiago Ascacíbar får ett gult kort.
    53'
    Santiago Ascacíbar (ELP) får gult kort.
    46'
    1 gula kort har blivit utdelade till Damián Fernández den här säsongen.
    46'
    Historiken visar att Damián Fernández blivit varnad 10 gånger totalt med gula kort.
    46'
    Domaren ger Damián Fernández (VEL) gult kort.
    46'
    José Sosa lämnar planen. I stället kommer Fernando Zuqui (ELP) in.
    Spelarna är tillbaka på planen och den andra halvleken blåses igång av domaren.
    Andra halvlek är igång.
    Domare Ramirez blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    Bollinnehav: Estudiantes de La Plata: 45%, Vélez Sarsfield: 55%.
    Skott på mål : Estudiantes de La Plata: 1, Vélez Sarsfield: 2.
    Skott utanför mål : Estudiantes de La Plata: 2, Vélez Sarsfield: 4.
    Hörnor : Estudiantes de La Plata: 1, Vélez Sarsfield: 1.
    Otillåtet spel : Estudiantes de La Plata: 7, Vélez Sarsfield: 8.
    Matchställningen i Halvtid är 1 - 0.
    34'
    Elías José Gómez har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    34'
    Historiken visar att Elías José Gómez blivit varnad 25 gånger totalt med gula kort.
    34'
    Domaren ger Elías José Gómez (VEL) gult kort.
    29'
    Gastón Benedetti har blivit varnad 1 gånger med gula kort den här säsongen.
    29'
    I hela sin karriär har Gastón Benedetti fått gult kort 19 gånger.
    29'
    Gastón Benedetti (ELP) får gult kort.
    25'
    2 gula kort har blivit utdelade till Christian Ordoñez den här säsongen.
    25'
    Christian Ordoñez har blivit varnad 6 gånger med gula kort i hela karriären.
    25'
    Domaren varnar Christian Ordoñez (VEL) för denna förseelse.
    14'
    1-0 Mål! Eros Mancuso (ELP) gör mål!
    Tidigare 10 matcher visar att Vélez Sarsfield gjorde fler mål i den Första halvlek.
    Matchen är igång.
    The points of Estudiantes de La Plata before the current match are 4, and Vélez Sarsfield points are 4.
    Estudiantes de La Plata är på position 1st och Vélez Sarsfield är på position 3:e i ligatabellen.
    Man har tidigare spelat 36 matcher mot varandrar, Vélez Sarsfield spelade bra och vann 15 matcher, förlorade 12 matcher och 9 matcher har slutat med ett oavgjort resultat.
    förra mötet mellan dessa lag så vann Estudiantes de La Plata med 2 mål.
    Estudiantes de La Plata gjorde 4 mål i deras senaste match då man vann mot Boca Juniors.
    Vélez Sarsfield gjorde 4 mål senast mot Argentinos Juniors då man lyckades vinna..
    De senaste 2 matcherna har Estudiantes de La Plata vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och 0 matcher har slutat oavgjort
    Vélez Sarsfield har spelat 2 matcher före denna, och vunnit 2 matcher, förlorat 0 matcher och det har slutat med kryss 0 gånger.
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    Lagen gör sina sista förberedelser. Det är snart dags för avspark på Estadio Unico Madre de Ciudades (Santiago del Estero).