Domare Facundo Tello blåser av de första 45 minuter. Första halvlek är över.
    Bollinnehav: Fluminense: 77%, Liga de Quito: 23%.
    Skott på mål : Fluminense: 4, Liga de Quito: 0.
    Skott utanför mål : Fluminense: 4, Liga de Quito: 1.
    Hörnor : Fluminense: 4, Liga de Quito: 4.
    Otillåtet spel : Fluminense: 5, Liga de Quito: 9.
    Offsides : Fluminense: 2, Liga de Quito: 0.
    Det är en tuff match där båda lagen spelar bra.
    Dagens domare Facundo Tello blåser igång matchen!
    Before the current match points of Fluminense are 0 and points of Liga de Quito are 3.
    Fluminense är på position 2:a och Liga de Quito är på position 1st i ligatabellen.
    I de tidigare 9 mötena mellan dessa lag så har Liga de Quito varit det bättre laget och man har vunnit 4 matcher, förlorat 3 matcher och man har spelat oavgjort 2 gånger.
    förra mötet mellan dessa lag så vann Liga de Quito med 1 mål.
    Den senaste matchen släppte Fluminense in 1 mål mot Liga de Quito och förlorade matchen..
    Liga de Quito gjorde 1 mål i deras senaste match då man vann mot Fluminense.
    Fluminense har spelat 1 matcher före denna, och vunnit 0 matcher, förlorat 1 matcher och det har slutat med kryss 0 gånger.
    Liga de Quito har vunnit 4 matcher, förlorat 0 matcher och 1 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 5 matcherna
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    Spänningen stiger. Domaren blåser snart till spel på Maracanã (Rio de Janeiro).