0-1 Det är blåst för straff och Andrea Pinamonti (SAS) gör mål från elva meter!
    Tidigare 10 matcher visar att Sassuolo gjorde fler mål i den Första halvlek.
    Senaste 10 matcherna för Genoa visar at de gjorde fler mål i Första halvlek.
    Spelarna och domare Maurizio Mariani är redo. Matchen är igång!
    Before the current match Genoa have 43 points and Sassuolo have 29 points.
    Ligatabellen visar Genoa på position 12:e och Sassuolo på position 19:e.
    Sassuolo har varit det bättre laget i de tidigare mötena med 19 där dom har vunnit 8 matcher, förlorat 6 och spelat 5 oavgjorda.
    Genoa vann förra matchen mellan lagen med 2 mål.
    Genoa spelade deras senast match mot AC Milan, båda lagen gjorde 3 mål var och matchen slutade oavgjort.
    I den senaste matchen gjorde Sassuolo1 mål och man då matchen mot Inter
    Sassuolo har underpresterat på bortaplan och förlorat 8 matcher utav deras senaste 10.
    De senaste 10 matcherna har Genoa vunnit 3 matcher, förlorat 3 matcher och 4 matcher har slutat oavgjort
    Sassuolo har vunnit 2 matcher, förlorat 5 matcher och 3 gånger har de slutat oavgjort i det senaste 10 matcherna
    Laguppställningarna är officiella och spelarna är ute på planen och värmer upp.
    Det drar ihop sig till avspark på Stadio Luigi Ferraris (Genoa).